Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika Deprem Denizli : Denizli Acipayam Da Deprem Iste Ilk Goruntuler Denizli Haber Denizli Gazetesi _ Denizli'de, merkez üssü merkezefedi ilçesi olan 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Denizli : Denizli Acipayam Da Deprem Iste Ilk Goruntuler Denizli Haber Denizli Gazetesi _ Denizli'de, merkez üssü merkezefedi ilçesi olan 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Ege bölgesi'nde yer alan denizli'de yerel saatle 14.25'te şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli'de saat 03.21'de merkez üssü pamukkale ilçesine bağlı irganlı mahallesi olan 3.5 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizlide şiddetli deprem meydana geldi. 8 ağustos 2019 denizli depremi.

Denizli'de, merkez üssü merkezefedi ilçesi olan 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'nin acıpayam ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'de son dakika korkutan deprem! Denizlide şiddetli deprem meydana geldi. Denizli'den az önce gelen son dakika haberine göre 4,3 şiddetinde bir deprem olduğu belirtildi.

Denizli De 6 Buyuklugunde Deprem Ilk Goruntuler Youtube
Denizli De 6 Buyuklugunde Deprem Ilk Goruntuler Youtube from i.ytimg.com
Edililen bilgiye göre denizli'nin hissettiği deprem çevre iller i̇zmir, manisa tarafından da hissedildi. Denizli acıpayan'da 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika habere göre, deprem i̇zmir başta olmak üzere aydın, muğla, uşak, isparta, burdur ve antalya gibi çevre illerden de hissedildi. Denizli'den az önce gelen son dakika haberine göre 4,3 şiddetinde bir deprem olduğu belirtildi. Denizli'de saat 03.21'de merkez üssü pamukkale ilçesine bağlı irganlı mahallesi olan 3.5 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Son dakika gelen bilgilere göre; Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Denizli'de sabah saatlerinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 07:52'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

.rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü deprem verilerine göre denizli'nin çardak ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli acıpayan'da 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'de son dakika korkutan deprem! Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi. 2021.07.25 10:42:09 38.9777 26.0212 18.8 Pazar akşamı da ankara 4,5 büyüklüğünde bir depremle sarsılmıştı. Denizli'nin bozkurt ilçesinde sabah saatlerinde richter ölçeğine göre 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli vali vekili turan atlamaz, son durumu anlattı Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. Deprem aydın, antalya, muğla, burdur, uşak ve isparta'da da hissedildi. Denizli deprem haberi sayfasında en son yaşanan denizli deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne son dakika denizli deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 13 haber bulunmuştur. Denizli'de saat 03.21'de merkez üssü pamukkale ilçesine bağlı irganlı mahallesi olan 3.5 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Denizli'de meydana gelen depremlerin merkez üssü ve şiddetine son dakika buradan ulaşabilirsiniz. Denizli yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Denizli, acıpayam'da 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Isparta, denizli, burdur, antalya, bursa, i̇zmir, afyonkarahisar'da da hissedilen depremde birçok bina yıkıldı. 2021.07.25 10:42:09 38.9777 26.0212 18.8

Son Dakika Denizli De 5 5 Buyuklugunde Deprem
Son Dakika Denizli De 5 5 Buyuklugunde Deprem from iaahbr.tmgrup.com.tr
Son dakika habere göre, deprem i̇zmir başta olmak üzere aydın, muğla, uşak, isparta, burdur ve antalya gibi çevre illerden de hissedildi. Edinilen bilgilere göre bölgede hissedilen korkutan bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesinden son dakika denizli depremi açıklaması. İşte merkez üssü denizli'nin pamukkale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü… afad duyurdu son dakika haberine göre denizli'de bir deprem meydana geldi. Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Deni̇zli̇ son depremler listesi için tıklayınız. 20 mart 2019 çarşamba 00:00. Denizli vali vekili turan atlamaz, son durumu anlattı

Denizli yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. Kocadere 5 temmuz 2021 18:02 son deprem. Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte merkez üssü denizli'nin pamukkale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü… afad duyurdu son dakika haberine göre denizli'de bir deprem meydana geldi. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Son depremler vatandaşları iyice korkutmaya başladı. Son depremler / denizli merkez ve 50 km çevresindeki depremler. 8 ağustos 2019 denizli depremi. Şiddetli deprem denizli'de de hissedildi. Denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 07:52'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'nin pamukkale ilçesinde saat 09:30'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli, acıpayam'da 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Kandilli rasathanesi de denizli'de meydana gelen depreme ilişkin bilgi notu paylaştı.

Denizli'de son dakika korkutan deprem! Deni̇zli̇ son depremler listesi için tıklayınız. Kandilli rasathanesinden son dakika denizli depremi açıklaması. Denizli'de, merkez üssü merkezefedi ilçesi olan 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika › güncel › denizli'de bir deprem daha meydana geldi!

Son Depremler Denizli De Deprem Oldu Cok Sayida Il Sallandi Son Dakika Flas Haberler
Son Depremler Denizli De Deprem Oldu Cok Sayida Il Sallandi Son Dakika Flas Haberler from i2.cnnturk.com
Denizli'nin çardak ilçesinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Edililen bilgiye göre denizli'nin hissettiği deprem çevre iller i̇zmir, manisa tarafından da hissedildi. Haberler yaşam haberleri son dakika haberi | denizli'de deprem. Son depremler vatandaşları iyice korkutmaya başladı. Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem aydın, antalya, muğla, burdur, uşak ve isparta'da da hissedildi. Son depremler / denizli merkez ve 50 km çevresindeki depremler. 2021.07.25 10:42:09 38.9777 26.0212 18.8

Son dakika habere göre, deprem i̇zmir başta olmak üzere aydın, muğla, uşak, isparta, burdur ve antalya gibi çevre illerden de hissedildi.

Şiddetli deprem denizli'de de hissedildi. 8 ağustos 2019 denizli depremi. Afad'dan yapılan açıklamada, acıpayam ilçesinde saat 03.41'de, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Denizli'nin pamukkale ilçesinde saat 09:30'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli, acıpayam'da 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Denizli'de meydana gelen depremlerin merkez üssü ve şiddetine son dakika buradan ulaşabilirsiniz. Son dakika gelen bilgilere göre; Kocadere 5 temmuz 2021 18:02 son deprem. .rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü deprem verilerine göre denizli'nin çardak ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. 2021.07.25 10:42:09 38.9777 26.0212 18.8 Denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 07:52'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'de saat 03.21'de merkez üssü pamukkale ilçesine bağlı irganlı mahallesi olan 3.5 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi.

Son dakika denizli deprem haberi son dakika deprem. Birçok evin hasar gördüğü deprem birçok ilde hissedildi.